divendres, 27 d’abril del 2007

EL DIARI EL PUNT I BADALONA

Des que el diari El Punt va deixar, d’estar físicament a Badalona, ha agreujat la seva ja tradicional antipatia, vers el govern d’esquerres de la nostra ciutat i més concretament cap al Partit dels Socialistes de Catalunya, i això porta a la seva direcció a intentar d’amagar una de les realitats més inqüestionables, com és la indiscutible millora del transport públic a la nostra ciutat, que s’ha portat a terme aquests darrers quatre anys, amb la nostra alcaldessa com a presidenta de l’Entitat del Transport Metropolità.

També eviten de reconèixer, i fins i tot sembla que els sàpiga greu, que l’empresa badalonina TUSGSAL, tot i ser l’operador privat més gran de Catalunya, segueix creixent i creant més llocs de treball a la nostra ciutat, uns tres cents cinquanta els darrers quatre anys.

Per contra, no triguen en fer-se ressò de manera immediata d’una de les propostes més absurdes que s’han fet darrerament, i que sota la pàtina d’un populisme exagerat, va en contra d’un dels acords, que més ha beneficiat el transport públic a l’àrea metropolitana de Barcelona, com és la Integració Tarifaria. Em refereixo, com ja deuen haver endevinat, a la que ha fet en campanya electoral, el líder local Convergent Ferran Falcó, en el sentit que els nens de Badalona, de menys d’onze anys, tinguin el servei d’autobús gratuït.

Una mica de seriositat senyors del Punt i deixin ja d’una vegada explotar el tradicional pessimisme derrotista envers la seva ciutat, dels BTV, que a Badalona i gràcies a l’esforç de molts, no gens derrotistes, i al lideratge de Maite Arquè, s’ha començat a aixecar el cap.