dijous, 29 de maig del 2008

IMPRESSIONS DESPRÈS DE DOS PLENS DEL NOU ALCALDE


De moment se’m confirmen les expectatives i el plenari municipal comença a prendre un caire molt més seriós que el que darrerament tenia, no se si per la manera de fer diferent del nou batlle Jordi Serra, o fruït d’un pacte entre regidors, però el cas és que les intervencions dels representants dels ciutadans resulten molt més concises i sense elucubrar com acabava essent carregosament habitual.

Un exemple del que dic, és que el punt de l’ordre del dia, on s’atorga la paraula als ciutadans que ho han demanat prèviament i pel fet que s’aprofitava per part de l’oposició per carregar contra el govern, obrint uns torns de debat que de fet no corresponien, allargant la durada dels plenaris; ara s’enllesteixen en una extraordinària brevetat, en el darrer, en qüestió de mitja hora es ventilaren quatre paraules demanades.

Per altra banda haig de dir que m’ha resultat agradablement sorprenent la maneres del nou batlle, alhora de controlar el personal no admeten sortides de to i obligant a demanar disculpes si algú poc curós incorre en falta.
Una altra qüestió és la sensació que finalment l’administració local s’ha posat en marxa, i que els problemes antics o nous, s’afronten amb decisió. Questions que fa un temps ocupaven les primeres planes dels diaris, i semblaven a punt de provocar la insurrecció dels ciutadans, avui ni se’n parla ni tant sols en els fòrums d’internet. Ningú parla avui de Dalt la Vila, ni dels pisos sobreocupats, ni de problemes amb immigrants; i no és pas que tots els problemes s’hagin solucionat com per art d’encantament, sinó que ara el govern encarant-los, desactiva de retruc les influencies dels quatre interessats en el desprestigi de la institució, que ara es troben amb la desafecció d’una majoria de ciutadans

1 comentari:

Anònim ha dit...

Renoi, m'agradaria veure en viu i en directe els canvis a la sala de plens a partir de que tenim nou alcalde. Això que de tants temes candents ja ni se'n parli, aquest home és un prodigi...i tant jove... segur que arribarà lluny! Si la Maite ha anat a Madrit, amb el temps en Jordi Serra el veig d'assessor del president/presidenta dels EEUU! On hem de comprar les entrades per assistir a un ple municipal? Fan 2X1, el dia de la parella o l'entrada als jubilats és més barata...? Estic frisant per assistir al ple del mes de juliol, hi ha aire condicionat...?