diumenge, 31 de desembre del 2006

LA DIMISSIÓ D'ARNALDO OTEGUI

Per segona vegada ha fracassat vostè Sr. Otegui, en l’intent de liderar el procés de Pau al País Basc, com l’altre vegada, s’ha fet palesa la incapacitat per situar-vos per sobre de la violència, i cercar solucions als conflictes mitjançant la paraula i les institucions democràtiques. Si us queda una mica de dignitat, no podeu fer res més que presentar la vostra dimissió, i deixar que algú altre, amb més capacitat, més valentia i amb les idees més clares, es col·loqui al davant de l’esquerra abertzale del País Basc, i la tregui del marasme on ETA i vostè l’heu posat.

La derrota d’ETA és un fet cantat, la disminució del suport popular cap a les formes de lluita armada per aconseguir objectius polítics, és del tot innegable i el rebuig que les accions com les del proppassat dia trenta de desembre, en la societat espanyola i internacional, és ben palpable. Perquè, doncs Sr. Otegui, s’entesta vostè en justificar aquestes accions?

Cregui’m, plegui i deixi que el seu lloc l’ocupi algú altre, que ens permeti de seguir tenint l’esperança, que l’esquerra independentista basca, té dins del seus principis, ben arrelat el de la democràcia.