dimecres, 10 de gener del 2007

BADALONA ANY 2007- ANY ELECTORAL


SENSIBILITAT A FLOR DE PELL
Benvolguts conciutadans:
Aquests dies, en el bloc de l’afamat periodista badaloní Andreu Mas, i com a resposta a una hàbil provocació de l’autor, tot un seguit de personatges de la ciutat, d’aquests que és mouen en el món polític local, actualment sense l’empara d’un Partit Polític, han saltat com a llagostes, davant la insinuació que podrien ser carn del nou, flamant i sorprenent formació Ciutadans Partit de la Ciutadania, desprès que en les passades eleccions autonòmiques, aconseguissin a la nostra ciutat, un 4,5% del total dels vots emesos.
L’endemà mateix, de la publicació de l’article, l’home de lletres Andreu Mas, rebia les contundents respostes, això si, amb un to d’exquisida educació, de Miquel Jurado, Joan Walter i Carles Muntané. Dos dies més tard, apareix un nou comentari, l’autor del qual tot i emparar-se en l’anonimat d’un nom tant corrent com el de Montse, obviant el pensament i les opinions públiques manifestades per Joan Walter, les empren contra aquest, derivant cap el terreny de l’insult i la desqualificació personal; qüestió que fins i tot ha obligat a Andreu Mas, a demanar al personal que no entri en aquest terreny sota l’amenaça de blindar el seu bloc tancant-lo a la possibilitat de fer comentaris.
Si us haig de ser sincer diré, que del comentari, segons la meva humil i senzilla opinió, desprèn un cert tuf de l’agressivitat convergent que les noves generacions de la dreta moderada i nacionalista catalana empren darrerament, contra els que consideren traïdors a la seva causa. No oblidem que Joan Walter, fins no fa massa anys militava i formava part de l’executiva local de Convergència Democràtica de Catalunya a Badalona. Ferran Falcó, faria bé de controlar, els qui l’envolten doncs no crec que sigui massa bo per la seva formació entrar en debats de l’estil del Corazón Corazón o Aquí Hay Tomate.
Pel que fa referència al Partit de la Ciutadania a Badalona, ja vaig dir en el anterior comentari, que de moment segueix essent un misteri, doncs per molt que mi he esforçat, no he conegut encara ningú, amb reconeixement públic que formi part d’aquesta formació, i estic del tot convençut que la insinuació de l’il·lustre ex director del Punt del Barcelonés Nord, és del tot incerta i fruït de la seva desbordada imaginació. Per tant ens caldrà esperar a veure com es desenvolupen els esdeveniments per saber que passa amb l’antinacionalisme català, a la nostre ciutat.
Com sempre, s’acomiada de vostès, el seu atent i segur servidor que estreny la seva mà,
Cosme Modolell de Badalona
BLOC DE L'ANDREU MAS

1 comentari:

Joan Walter ha dit...

Sr. Cosme, agraeixo el seu comentari i la defensa que fa de la meva persona; certament vostè es tot un Senyor, i com tal actua sempre.

Coincideixo plenament en la resta del article que ens ocupa.

Cordialment.


Joan Walter Fibla