dimecres, 24 de gener del 2007

BADALONA ANY 2007- ANY ELECTORAL

ELS DE LA BANDA DRETA

Benvolguts conciutadans:

Aquests dies, l’entorn dels polítics situats a la banda dreta del panorama local, s’ha desfermat una agressivitat, (afortunadament per ara només verbal), fora de tota mesura, i a tots els fòrums d’internet on el to blau predomina, han trobat l’abocador ideal on descarregar la bilis que durant gairebé quatre anys, tenien com a retinguda.

Els seguidors, "del més llarg de tots, només pel que fa a l’alçada" i televisiu repartidor d’estopa als manifestants de cullerot i cassola, han optat per badaweb (http://www.badaweb.com/forums/?idioma=0), on amagant les veritables identitats sota pseudònims tan curiosos com: Putos Moros, Badalonina, Visor, Fuera Okupas, Indignado Badaloni, sucio sopcial, i molts d’altres, mantenen uns debats més que menys amb perles semblants a aquesta que he extret i copiat literalment:
"mira capullo el payaso de tubsal si es un verdadero mafioso y lo unico que hizo mal el Albiol es realmente no reventarle los morros a aquel capullo que lo provoco...a ver si te enteras q una ostia no hace tanto daño como las palabras"

Els deixebles de "l’au de vol majestuós" i seguidor fidel de les petges de Felip Puig, han optat per Betulo punt cat (http://www.betulo.es/), on la ira i la ràbia, s’expressen de manera més educada tot i que també amagant la veritable personalitat, amb noms molt nostrats, com ara Ciutadà, Rateta, Badabit, Mosca Collonera, l’Apagafocs, Marga, Micaco bdn.... Curiosament, en aquest fòrum hi ha alguns participants amb llengua castellana, com Rocinante o Garellano 4567, segurament per donar la nota de pluralitat cultural. Tot està dirigit i orquestrat, be perdoneu, volia dir moderat, per un "falconer" de pro, l’incansable martell de socialistes, Daniel Prunera.
Uns i altres ens volen vendre que vivim en una ciutat, immergida a dins del caos i el desgovern, on la corrupcció campa més descaradament que a Marbella i en la que per la desídia de l’actual govern municipal, els àrabs acabaran per fer-nos fora o convertir-nos a tots a la devoció de Mahoma, i substituint la sardana per la dansa del ventre com a ball nacional.
Per molt que diguin, jo no tinc pas aquesta impressió, a mi em sembla, que si és veritat que el govern municipal d’esquerres, ha comès alguns errors, que si que es veritat que no s’ha fet tot el que es podria haver fet per la ciutat, en aquests darrers quatre anys, però també es cert que complint amb la seva obligació, s’han fet moltes coses que han permeten avançar pels camins del progrés la Badalona del segle XXI.

Perquè no parlen en aquests fòrums del Pacte per la Mobilitat al que ja s’han adherit dues centes entitats de la nostra ciutat?
Perquè no parlen del Plà de Mobilitat, que s’està endegant a la nostra ciutat i pel que la Generalitat de Catalunya, ha col·laborat en el seu finançament, amb 120.000 euros?

Perquè no parlen dels resultats que ja comencen a donar tots els ajuts a les entitats pel foment de la convivència intercultural a la nostra ciutat, com és el cas de la Vocalia de joves dels Amics de la Salut?
És del tot evident, que ni al PP ni a CiU, amb la política de "acoso i derribo" que practiquen els impedeix de reconèixer cap virtut al govern actual, però estic del tot segur que els badalonins si que en saben i dirigiran el seu vot cap la repetició d’un govern de coalició d’esquerres que és l’únic que en aquesta ciutat, demostra que té un projecte ferm de futur.

Com sempre, s’acomiada de vostès, el seu atent i segur servidor que estreny la seva mà.

Cosme Modolell de Badalona

3 comentaris:

Carlos ha dit...

Interessants reflexions les teves Cosme. Però crec que et quedes molt curt dient les coses bones que ha fet l'ajuntament.

Jo tinc una cosa que l'ajuntament de Badalona ha fet molt bé i tu no has dit. El port. Com a propietari d'un fantàstic iot estic molt content de la feina que ha fet l'ajuntament. I també em sembla fantàstic que no s'hagi permès que els pescadors hagin campat per allà. Haurien espatllat un entorn idíl·lic.

Una altra cosa que també ha fet molt bé l'ajuntament són els pisos que s'han construït al costat del port. Et pots imaginar que tenint un amarrador al port, em va de conya tenir el pis al costat. A més, vaig aprofitar l'oportunitat i vaig comprar un altre que ara estic intentant llogar. Si t'acostes per allà veuràs el rètol.

També trobo que l'ajuntament ha fet molt bé amb això de la ciutat del basquet. Si els terrenys són públics que millor que un nou centre comercial per aprofitar-los.

I el nou i meravellós camp de futbol nou pel Badaloní (es diu així?). Sens dubte és una molt bona inversió, el que realment necessita Badalona. Llàstima que encara sigui un projecte. Però segur que el proper mandat es pot tirar endavant.

Crec que encara em deixo moltes coses, però segur que tu em fas una bona enumeració.

Segueix així Cosme. Cal gent com tu per explicar com fa la feina un veritable govern d'esquerres.

Unknown ha dit...

el forum betulo.cat el considero un mitja de comunicació de la ciutat de Badalona i així ho expresa el seu responsable, hi aporten comentaris persones de tots els colors politics, de més a la dreta fins a més a l' esquerra, persones amb mentalitat okupa, verds ( Alex Mañas), socialistes ( recordem el coordinador de districte I )convergents com (Ferran Falco)i gent de dretes, empresaris, veïns, associacions, etc.
Si coneixeu una mica el mon d' internet sabreu que un forum sense moderadors no serveix de res , doncs és contamina de virus i de gent que s' amaga per fer mal, per tan un bon forum ha destar moderat, llei d ' internet.
es un error el teu escrit al blog al considerar una eina politica betulo.cat, es un eina real per treballar per millorar Badalona, t' hi apuntes?

garellano4567 ha dit...

Cinco minutos,no pienso perder mas el tiempo contigo.
Soy Garallano,existo,pago mis impuestos y no soy un "Producto Cultural"pequeño dictador que no admites la criticas.
La democracia se basa en eso,en opinar y dejar opinar,cosa que te jode,pues me alegro.Seguro que como libro de cabezera tienes El libro rojo de Mao o bien el Mein Kampf.
Yo no tengo la paciencia de Prune,asi que te sea leve.