dimarts, 13 de gener del 2009

EL CERVELL DEL SR. GARCIA



A l’inefable líder del partit popular a la nostra ciutat, se li han trastocat les neurones, quan de cop i volta, ha tornat vuitanta anys enrere, i ha situat Badalona a l’Alemanya de finals dels trenta del passat segle XX.

Segons un article del diari El Mundo, de data 17 de desembre d’enguany, que es fa ressò d’unes declaracions del Sr. Garcia, dient que a la nostra Ciutat uns comerciants “jueus” són denunciats per uns “nazis”, que van a la cacera de tots els rètols escrits en castellà.

Faci’s mirar la clepsa Sr. Garcia, si pretenent ser alcalde de la nostra ciutat, no dubteu gens ni mica en desprestigiar-la insultant als seus ciutadans, titllant-los de fanàtics en l’esmenta’t article del diari El Mundo.

A Badalona i arreu de Catalunya, la Generalitat fa complir una llei que va aprovar el nostre Parlament per amplia majoria, i que per fomentar l’ús de la nostra llengua, una llengua que alguns membres del seu partit, encapçalats pel seu president d’honor, van tenir una especial cura de perseguir i voler fer desaparèixer de l’àmbit públic; llei que preveu i obliga a tots els comerciants establerts al territori que retolin, “al menys” en català, els seus establiments, amb independència que “també a més a més” ho facin en qualsevol altra llegua.

Senyor Garcia, flac favor es fa vostè mateix en les seves aspiracions d’arribar a l’alcaldia de la nostra ciutat, doncs a més del menyspreu que ens feu cada dia, quan des de fa més de cinc anys, per vergonya de viure a la nostra ciutat heu traslladat la residencia a Barcelona, si a més a més intenteu provocar al personal perquè incompleixi les lleis.