dilluns, 14 de gener del 2008

EN JORDI SERRA, JA HA PASSAT PER LES URNES

Aquest jove personal inquiet, de la nostra ciutat, que desprès de les eleccions municipals de l’any passat, es va manifestar-se en contra del resultat esdevingut i pretenien que el PSC es quedés governant quatre anys en minoria, deixant a la ciutat sense cap mena de possibilitat de tirar endavant. Han vist en la decisió de Maite Arquè i el PSC, de fer ara un relleu a l’alcaldia de Badalona, una nova oportunitat per insistir en la seva fracassada proposta de deixar fins el 2011, la ciutat de Badalona, totalment inactiva amb l’esperança que els electors, canviïn d’idea aleshores i decideixin donar la majoria a una altra força, (no se pas quina), que a ells els hi sembli més adient.

Per aconseguir convèncer al personal no dubten gens ni mica en proclamar una falsedat, quan es dubte de la legitimitat d’un dels possibles relleus, Jordi Serra, dient que no ha passat per les urnes.

Potser aquests nois, no han comprés com funcionen les eleccions municipals en aquest nostre país; no saben que a diferència d’altres països, aquí els electors no triem directament l’alcalde, sinó una llista de 27 regidors, i que aquests un cop han pres la possessió del seu càrrec, són els encarregats de triar l’alcalde?

No saben, que en Jordi Serra, a les eleccions de la passada primavera, anava el tercer de la llista del PSC, a Badalona?

No saben que d’aquesta llista, del número u fins al nou, van esdevenir regidors, i des d’aleshores ocupen escó, a la sala de plens?

Com a conseqüència, com poden dir que Jordi Serra, si arriba a ser alcalde, ho serà sense haver passat per les urnes?

Conec a una bona part dels joves que signen el manifest, i em consta de manera fefaent que no són cap palangana, sinó personal instruït i amb carrera universitària, i això m’indueix a pensar que sinó es tracta d’un problema de ignorància, potser és un acte de mala fe, i aquí si que em veig obligat a manifestar la meva repulsa més contundent i a demanar-los, que en nom d’unes bones pràctiques democràtiques, facin el favor de rectificar i desfer, públicament, tots els equívocs que els seus eslògans i proclames, poden portar a una bona part de la ciutadania.